BAŞKAN SÖGÜT : "MUHTARLARIMIZA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK.!"

Gelen ve talep ve yapılan tespitlerin ardından son proje ilçenin batı kesiminde yer alan mahallelerinden Şirinyalı Mahallesi’nde gerçekleşti. Körfez ilçenin ve hatta Kocaeli’nin en etkin ve başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çeken Seyit Ahmet Ünlü’nün muhtarlık görevini yürüttüğü Şirinyalı Mahallesi’nin yeni muhtarlık binasında vatandaşlara hizmet verilmeye başlandı.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Öte yandan yeni yerine taşınan mahalle muhtarı Ünlü’nün önceki gün çok özel konukları vardı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile beraberindekiler Ünlü ile makamında bir araya geldi. Yeni muhtarlık binasının oluşturulmasında büyük emekleri olan ve muhtar Seyit Ahmet Ünlü’ye hayırlı olsun dileklerini ileten belediye başkanı Şener Söğüt, “Yeni hizmet binanızın hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almalarında muhtarlarımızın önemi büyüktür. Sizlere her konuda ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

KALABALIK HEYET

Bu arada gerçekleşen ziyaret sırasında belediye başkanı Şener Söğüt’e; Körfez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe, belediye iştiraklerinden Nazende AŞ Genel Müdürü Ömer Güney ve Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.