Başkan Söğüt, Rabbim birliğimizi dirliğimizi arttırsın

Son dönemde teşkilatın önemli isimleri ve tabanla sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki akşam Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan teşkilat toplantısına konuk oldu. Mahalle başkanı Erdem Alp’in öncülüğünde gerçekleşen toplantıya geniş katılımın olması dikkat çekti.

GENİŞ KATILIM VARDI

Mahalle başkanı Erdem Alp ve belediye Başkanı Söğüt’ün yanı sıra ilçe teşkilat başkanı Ahmet Aslan, ilçe gençlik kolları başkanı Ahmet Sarıgül, meclis üyesi Ayşe Hacet Aşar, ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatı yöneticileri toplantıda hazır bulundu.

“TEŞKİLATLARIMIZ CEFAKAR”

Toplantıda mahalle yönetimine ve diğer katılanlara AK Parti’ye verilen destek ve gösterilen emekleri dolayısıyla teşekkür eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Mimar Sinan Mahallesi teşkilatımızın yönetim kurulu toplantısına katılarak, vefakar ve cefakar mahalle teşkilatımızla bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi artırsın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.