BAŞKAN SÖĞÜT: “SANAYİCİLERİMİZLE HER ZAMAN İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Körfez ilçesine beş yıl boyunca birçok eser ve hizmeti kazandıran, ardından AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın adayı olarak girdiği yerel seçimlerde ikinci kez halkından takdirini kazanan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, tebrik için gelen konuklarını makamında kabullerine devam ediyor.

EVYAP’TAN ZİYARET

Başkan Söğüt, önceki gün de kentimizin değeri ve iş dünyasının önemli bir temsilcisi olan bir ismi ağırladı. EVYAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evyap ile firmanın Genel Müdürü Ali Keskin, Belediye Başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi, kendisini yeniden seçilmesi dolayısıyla kutladı.

İŞ BİRLİĞİ MESAJI!

Buluşma ile ilgili bir açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “EVYAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evyap ile Genel Müdür Ali Keskin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kentimizdeki ve özellikle de bölgemizdeki tüm sanayi kuruluşları ile sürekli iş birliği içinde olacağız. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.