Başkan Söğüt, Şehit Aileleriyle Buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kent Konseyi tarafından düzenlenen programda Tütünçiftlik Nazende’de şehit aileleriyle bir araya geldi. Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ve şehit annelerinin katılım sağladığı programda duygu dolu anlar yaşandı. Programda konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Kadınlarımız bizler için bir gün değil her gün değerli. Sizler şehitlerimizin bizlere emanetisiniz‘’ dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

Başkan Söğüt; Bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizler, şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlersiniz. Bizler sizlerin daima yanınızdayız. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. En başta sizlerin olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun ‘’ dedi. Program sonunda Başkan Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, şehit annelerine ve katılımcılara çiçek takdim etti.

TÜGVA PROGRAMINA KATILDI

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla daha sonra TÜGVA Körfez Temsilciliğinin konuğu oldu. Burada da konuşma gerçekleştiren Söğüt, “Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817