BAŞKAN SÖĞÜT, “SİZLERİ DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Gençlerin sanata ve kültüre yönelik ilgisini artırmak ve genç nesillerin sanatsal becerilerini geliştirmek amacıyla Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’ nde yeni sınıflar açıldı. Açılış törenine Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve sınıf açılışında desteği olan hayırseverler de katıldı.

YENİ YETENEK SINIFLARI

Açılışta konuşan okul müdürü Cemil Bozalan, “Okulumuza kazandırılan bu sınıflar çocuklara ve gençlere resim, müzik ve bilişim alanında eğitim olanağı sunacak. Öğrencilerin bu sınıflarda sadece yeteneklerini geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda sosyalleşerek birçok alandaki yeteneklerini keşfedecekler. Bu sınıfları açmamızda katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Açılışta kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ben şahsım adıma okulunuzda böyle güzel faaliyetlerde bulunulmasından gurur duyuyorum. Gençler bizim geleceğimiz ve onlara yönelik atılan her adım geleceğimize yatırımdır. Gençler, sizleri en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Körfez’ e ve okulumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar’ın da yaptığı selamlama konuşması sonrasında protokol üyeleri ve hayırseverler ile birlikte yeni sınıfların açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrasında da sınıfların açılmasında katkı da bulunan hayırseverlere plaketler takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.