Başkan Söğüt: “STK’larımızla Sürekli  İstişare Yapacağız”

STK’LAR SÖĞÜT’Ü YALNIZ BIRAKMIYOR

Zaferle tamamladığı 31 Mart seçimlerinin ardından bir taraftan hemen saha çalışmalarına başlayan ve yeni dönem projelerinin hayata geçirilmesi için büyük bir çaba ortaya koyan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, diğer taraftan da makamında kendisini yalnız bırakmayan ziyaretleri ile bir araya geliyor. Başta STK’lar olmak üzere kent genelinden çok sayıda ziyaretçisi, Başkan Söğüt ile bir araya gelerek kendisini göreve yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik ediyor.

DERNEKLERDEN SERİ ZİYARETLER

Bu kapsamda son olarak; Şanlıurfa Viranşehirliler Derneği Başkanı Çetin Zerenoğlu, Aktif Sanatçılar Derneği Başkanı Emrah Cevheri, Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Cemevi Başkanı Mazlum Arslan, Özel Körfez Özel Eğitim Merkezi Abdurrahman Akgül, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Hereke Vanlılar Derneği Başkanı Fevzi Demir ve Yukarı Hereke HERGES Derneği Başkanı Mehmet Şahin ile yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı kabul etti.

“STK’LARIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE YAPACAĞIZ”

Konukları ile yakından ilgilenen ve yeni dönemde hayata geçirilecek olan projeler hakkında kapsamlı bilgiler sunan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ve değerli yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. STK’larımız yönetim dönemimizde bizim en büyük destekçimiz olacaklar. Kendileri ile sürekli istişare halinde olacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.