Başkan Söğüt . : TARİHİ BİR SEÇİM YAPACAĞIZ..!



SEÇİM STARTINI VERDİK
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, SKM Başkanı Selami Tanış, başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları ile birlikte Yukar Hereke mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  AK Parti seçim irtibat bürosunda hereke sakinleriyle bir araya gelen Başkan Söğüt, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimiyle ilgili bilgi aktarımında bulundu, startı verdik dedi.
AK TEŞKİLATLARA “HOŞGELDİNİZ”
Sıcak samimi bir ortamın oluştuğu buluşmada, sırasıyla Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, İlçe Yöneticisi Abdullah Cildan ve mahalle Başkanı Orhan Kurhan’da salonda bulunanları selamladı.  İlçe Başkanı Şener Söğüt ise; “Bugün burada hem sizlerle olmaktan hemde diğer siyasi partilerden Partimize üye olan kardeşlerimizle bir arada olmaktan oldukça mutluyum. AK teşkilatlara, ailemize hoşgeldiniz. Startını verdiğimiz seçim süreci hepimiz için hayırlı ve mübarek olsun. Allah bu tarihi seçim yolunda, hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.
ROZETLER TAKILDI
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardmcısı Faruk Denli, İlçe Başkan Vekili Yusuf Eryarsoy ve eski ilçe yönetici Cengiz Öztürk, AK Partiye üye olan vatandaşlara rozet takdiminde bulunarak, tebrik ettiler. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.