Başkan Söğüt ve Tuna’nın  Programı Yoğundu

Körfez Kent Emlak Konut bölgesinde 41 Ay Katık Döner adlı işletmenin açılışı gerçekleşti. İş yerinin açılışına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, işletme sahipleri, bölge esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT KUTLADI

41 Ay Katık Döner’in açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Zor zamanlarda dahi yeni işletmelerin açılıyor olması bizleri sevindiriyor. Mekan sahiplerini bu girişimleri dolayısıyla tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

MESCİTTE İLK CUMA NAMAZI

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, kentteki hayırseverler tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde yaptırılan mescitteki ilk Cuma namazına katıldı. Söğüt, program sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.