Başkan Söğüt’e Hemşehri Morali

Yaklaşan yerel seçim sürecinde partisinden yeniden adaylık beklentisi içinde olan ve bu doğrultudaki çalışmalarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, geçtiğimiz günlerde hemşehrileri ile bir araya geldi. Aslen Gümüşhaneli olan belediye başkanı Söğüt, ilçede bulunan Gümüşhane derneklerinin başkanları ile gerçekleşen buluşmada bir araya geldi.

BAŞKANLAR NAZENDE BALIK'I ÇOK BEĞENDİ

BAŞKAN HEMŞERİLERİYLE  MORAL BULDU

Başkan Söğüt dönemi içinde yapımına başlanan ve Kocaelinin bir markası haline gelen Tütünçiftlik Sahilinde bulunan Nazende Kafe & Balık Resteuranta gerçekleşen buluşmaya, Gümüşhane Harmancık Dernek Başkanı Mehmet Ali Varol, Körfez Yağmurdereliler dernek Başkanı Kadir Er , Avşarbeyli Köy Derneği Başkanı Türkyılmaz  Dal,  Tekkeliler Dernek Başkanı Gürsoy Alkan , Körfez Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Oltan Yazgan, Kovlular Dernek Başkanı Menderes Kaya ve Hereke Gümüşhaneliler Dernek Başkanı   İdris Canbal eksiksiz olarak katıldı. Başkan Söğüt, hemşehrilerinin yakın ilgisi dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirterek, yaklaşan seçimlere Körfez halkının desteği ve Cumhur İttifakı’nın birleştiriciliği ile gireceklerini dile getirerek katılım yapan dernek  başkanlarına teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.