Başkan Söğüt’e Kuzey’den Büyük Destek

Dünü Kuzey Mahallesi’ne ayıran ve bölgedeki esnafları ziyaret eden, halkı selamlayan ve bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine konuk olan başkan adayı Şener Söğüt, Kuzey Mahallesi’nin uğrak mekanlarından olan ve “Temel’in Kahvesi” olarak bilinen Anadolu Kıraathanesi’ne uğradı.

HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK

Burada kahvede zaman geçiren vatandaşlarla selamlaşan ve kendisine yönelik destek mesajları ile büyük moral bulan Başkan Söğüt, ardından yine bölgede bulunan Gümüşhane Avşarbeyli ve Üçkol Köyleri Derneği yönetiminin konuğu oldu. Burada Gümüşhanelilerle bir araya gelen Söğüt’e hemşehrileri de büyük destek verdi.

“ESER VE HİZMET SİYASETİNE DEVAM”

Gösterilen ilgi karşısında büyük mutluluk duyan Körfez Belediye Başkanı ve yeni dönem Cumhur İttifakı’nın adayı Şener Söğüt, “Dernek yöneticilerimizle ve çok değerli hemşehrilerimizle kucaklaştık. Eser ve hizmet siyaseti ile milletimize layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ederek, müreffeh yarınları hep birlikte inşa edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.