BAŞKAN SÖĞÜT’E GÖĞDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt öncülüğünde düzenlenen Erzurum turu tamamlandı. Programa Başkan Söğüt’ün yanı sıra çok sayıda meclis üyesi ile sivil toplum kuruluşu başkanı ve yöneticisi katıldı. Programda yer alan isimlerden biri de Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Erzurum’dan dönüş sonrasında bir açıklama yapan dernek başkanı Göğdemir, “Öncelikle Körfez Belediye Başkanı Sayın Şener Söğüt ve belediye meclisine, Erzurum’un güzide ilçesi Çat Belediyesi’ni kardeş belediyesi seçtikleri için, Çat Belediye Başkanı Sayın Melik Yaşar’a, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sarıgül ve meclis üyelerine tüm çalışma arkadaşlarına, Erzurum insanının misafirperverliğini en güzel şekilde gösterdikleri için Körfez ilçemizdeki hemşehrilerimiz adına teşekkür eder, kardeşliğimizin daim olmasını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817