Başkan Söğüt;"Halkımızın Görüşleri Bizim İçin Çok Önemlidir"

Geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazını Çamlıtepe Mahallesi’ndeki yeni mescitte kılan Başkan Söğüt, daha sonra Yeniyalı Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

EKSİKLER GİDERİLECEK

Yeniyalı Mahallesi sakinleri ile buluşmasında iletilen sorunları dinleyen Başkan Şener Söğüt, daha sonra bölge esnafını ziyaret etti, bol kazanç temennisinde bulunarak alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Yeniyalı sakinleri, Başkan Söğüt’e kendilerini dinledikleri için teşekkür etti. Söğüt ise iletilen taleplerle ilgili yetkili birimlerin en kısa süre içinde çalışma yapacaklarını ve eksiklerin giderileceğini dile getirdi.

HALKIN FİKRİ ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dünü de Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde geçirdi. Mehmet Akif Ersoy Camii cemaati ile sohbet eden Başkan Söğüt, bölgede hayata geçirilecek olan Yarımca Kent Meydanı projesi ile ilgili vatandaşları yeniden bilgilendirdi. Bu konuda ortak akıl vurgusu yapan Söğüt, “Özellikle mahalle halkımızın önerileri, talepleri projenin tam olarak yapılmasında son derece önemlidir” dedi.

BÖLGE DEĞER KAZANACAK

Yarımca Kent Meydanı Projesi’nin bölgeye büyük değer kazandıracağını, ayrıca sosyal anlamda önemli bir eksikliği gidereceğini kaydeden Söğüt, “Proje çok güzel olacak. Halkımızdan aldığımız ilk intiba da bu yönde. Haliyle oluşan büyük beklentiye karşılık vereceğiz. Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Camii’nin bahçesini de ilçemize yakışır hale getireceğiz” diye konuştu. Bu arada Başkan Söğüt’e programları sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.