Başkan Söğüt’ten Vefa Turu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni dönem için bir kez daha aday gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha çalışmalarının yanı sıra teşkilat içindeki önemli isimlere de konuk oluyor ve parti içindeki bütünlüğü sağlamak adına önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda Başkan Söğüt, önceki gün bazı meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi.

GÖNÜLLERİNİ ALDI

Bu kapsamda Söğüt, mevcut meclis üyesi Mehmet Sayım, aday adaylarından Adem Tetik, Taner Sarıçayır, aday gösterilen Tugay Polat ve eşi iş insanı Gülşen Polat, Muammer Eren, Rasim Kirveli, teşkilatın önemli isimlerinden Fatih Fidan ve kardeşleri, Ahmet Çınar ile bazı isimlere konuk oldu.

“AK BELEDİYECİLİK YİNE KAZANACAK”

AK Partili önemli isimlerin ev ve iş yerlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından konuşan belediye başkanı Şener Söğüt, “Her zaman yan yana, omuz omuza olduğumuz yol arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. İnşallah bu seçimi de yine birlik ve bütünlük içinde kazanıp, ilçemize hizmete devam edeceğiz. AK Belediyecilik Körfez’de yine kazanacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.