Başkan Tuna Çalışmadan Duramıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünün kutlanacağı 2023 yılının haziran ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde partisinin bölgesinde başarılı olması için gecesini gündüzüne katan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, adeta dur durak bilmiyor.

HER YERE YETİŞİYOR

Her gün ayrı bir bölgede mahalle gezileri yapan Tuna, ilçe halkından gelen davetlere de katılmaya özen gösteriyor. Bazı programlara Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte katılan ilçe başkanı Tuna, sünnet cemiyetleri, nişan ve düğün merasimleri ile diğer özel programlara iştirak ederek vatandaşları yalnız bırakmıyor.

UMRE ZİYARETİ YAPTI

Öte yandan ilçe başkanı Ramazan Tuna ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bir de özel ziyarette bulundu. Esentepe Mahallesi sakinlerinden Sabri Karaosmanoğlu da umre ibadetini tamamladı ve kente dönüş yaptı. Karaosmanoğlu ile evinde bir araya gelen ve umresinin kabul olmasını dileyen Tuna, ikram edilen zemzem suyu ile hurmanın da tadına baktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.