BAŞKAN TUNA'DAN MİLLETVEKİLLİĞİ SİNYALİ.!

ANKARA’YA SICAK BAKIYOR

AK Parti’nin en başarılı ilçe başkanlarından biri olarak gösterilen Ramazan Tuna’nın adı yapılacak ilk genel seçimlerde milletvekili adaylığı için geçiyor. Partisinin tüm kademeleri tarafından, görevindeki performansının da referansı ile Ankara’ya layık görülen Tuna ise bu konuda kendisine yapılan önerilere ise böyle bir göreve sıcak baktığını dile getirdiği öne sürülüyor.

TEŞKİLAT MEMNUN

Başta Körfez ilçe olmak üzere diğer ilçelerde de teşkilatların büyük bir destekle arkasında durmasının beklendiği AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın bu konuya sıcak bakması ve başta yakın çevresi olmak üzere partinin önemli kişilerine adaylık sinyali vermesi teşkilatlarda büyük sevinçle karşılandı. Körfez’deki bu gelişmenin partinin saha çalışmalarına ve yönetim performansına da olumlu yansıması bekleniyor.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Erzurum turunun ardından Körfez’e dönen, muhteşem bir danışma meclisine imza atan ve ardından Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde içişleri bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Başkent dönüşünde ise seri ziyaretlerine devam etti.

KALABALIK GİDİYOR

Yaptığı ziyaretlerde hastalara moral veren, esnafa bol kazanç dileyen Taziyelere bizzat katılan açılışlarda boy göstererek parti temsiliyetini en üst düzeyde sağlayan Tuna, her programa kalabalık bir partili grup ile birlikte katılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.