Başkan Tuna: “Mitinge en büyük katılım KÖRFEZ’DEN OLACAK”

AK Parti’de tüm teşkilatlar, hafta sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenecek olan 10. Açılış Bayramı etkinliğine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenecek olan açılış töreni ile kent genelinde, kamu ve özel sektör eli ile yapılan, yaklaşık 8 milyar TL’lik yatırım ve hizmetlerin toplu açılışı gerçekleştirilecek.

TUNA ÇOK İDDİALI

Bu özel etkinlik için AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatları büyük bir hareketlilik içindeler. Özellikle saha performansı ile herkesin gıpta ile baktığı Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da törene katılımın yoğun olması için büyük bir uğraş içine girdi. Günün büyük bölümünü parti binasında geçiren ve partililerle birlikte üyelere tek tek ulaşan ilçe başkanı Tuna, “Açılış Bayramı mitingimize yine en büyük katılımı Körfez ilçeden sağlamak için çalışıyoruz. Körfez halkımız, liderine sahip çıkacaktır” açıklamasında bulundu. Yapılan bu miting hazırlıklarına parti ana kademe yöneticilerinin yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir de yönetimi ile birlikte destek veriyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817