Başkan Turan; İlçemizin Çehresini Değiştirecek Çalışmalarımız Sürüyor

Kandıra Namazgah Mesire Alanına vatandaşların ve ilçeye gelen ziyaretçilerin isteği ve talebi üzerine Kandıra’yı ve Kandıra Yoğurdunu simgeleyen, “Kandıra” yazılı kutu harfler konuldu.

Göreve geldiği günden itibaren Kandıra halkının takdirini ve sevgisini kazanan Başkan Adnan Turan, vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza hemşehrilerimizin de fikirlerini alarak yön veriyoruz. Bu uygulamamız ilçemizin çeşitli yerlerinden faaliyet gösterecek Kerpe, Bağırganlı,Cebeci ve Kefken sahil bölgelerimizde de vatandaşlarımızın gelip resim çekilecekleri güzel alanlar oluşturmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

 

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara devam ettiklerini, halka hizmet noktasında vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtirken, ilçe halkı da Başkan Turan’ın yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.