Başkan Vekili Kara : "Cumhur İttifakı Yine Kazanacak.!"


İlçe başkanı Doğan Bekiroğlu’nun öncülüğünde önceki gün parti yöneticileri ve aday adayları esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

KENDİLERİNİ TANITTILAR

Yapılan ziyaretlerde bölgesel anlamda vatandaşlarla bir araya gelen MHP’nin meclis üyesi aday adayları, hem kendilerini tanıttılar ve hem de yeni dönemde aday gösterilip seçilmeleri halinde yapmak istedikleri hakkında genel bilgilendirmede bulundular. Bu arada MHP’li bir grup önceki gün gazetemizin Körfez ilçedeki merkezini ziyaret ettiler.

KALABALIK ZİYARET

MHP Körfez İlçe Başkan Vekili Cevat Kara ile birlikte Halil İbrahim Ayvaz, Özlem Can ile belediye meclis üyeleri aday adayları Sezer Tarık Bekiroğlu, Olcay Şevket Kara, Kadriye Bayraktar ve Sema Çakırca gazetemize konuk oldular. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında MHP’li heyet, gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile gündem üzerine sohbet etme imkanı budu.

“CUMHUR İTTİFAKI YİNE KAZANACAK”

MHP’nin yerel seçimler son derece aktif bir şekilde hazırlandığını ve Cumhur İttifakı olarak ilçede yine çok başarılı bir netice almaya yakın olduklarını dile getiren ilçe başkan vekili Cevat Kara, “Meclis üyesi aday adaylarımızın tamamı birbirinden nitelikli ve başarılı olabilecek isimler. Kendileri ile saha çıktık. Aday adaylarımız hem partimizi ve hem de kendilerini anlatıyorlar. Yerel seçimde ittifak olarak yine çok büyük bir zafer elde edeceğiz” dedi.

YARAR BAŞARI DİLEDİ

Aday adaylarının da kendilerini tanıtarak ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ettiği gazetemizin genel yayın yönetmeni Burhan Yarar da, MHP’li yöneticilere ve meclis üyesi aday adaylarına çıktıkları yolda başarılar diledi ve çıkacak sonucun Körfez ilçemiz açısında hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.