Başkan’a Türkkan’dan ziyaret

Dilovasının sorunları, geleceği konusunda fikir alışverişinde bulunan Başkan Yaman ve Vekil Türkkan, daha fazla bir araya gelme konusunda görüş birliğine vardılar.

MHP Kocaeli Milletvekili Türkkan, “ yıllarca Dilovası’nda sanayicilik yapıyorum halen de yapıyorum. Bölgenin sorunları ve problemlerini biliyorum, Dilovalı bir vatandaş kadar burayı önemsiyorum, Sayın Başkanın çalışmalarını yakinen takip ederek takdir ediyorum. Ben bu noktada üzerime düşeni hem bir vatandaş olarak hem de bir Dilovalı sanayici olarak hem de bir buranın bir vekili olarak yapmaya hazırım” dedi.

Başkan Yaman ile Milletvekili Türkkan arasında sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Yaman, konuğunu iyi dileklerle uğurladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.