Başkan’a veda ve davet ziyareti

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, uzun yıllardır Körfez İlçe Nüfus Müdürü olarak görev yapan ve emekliye ayrılacak olan Muazzez Arslan’ı makamında kabul etti. Veda ziyareti gerçekleştirdiğini belirten İlçe Nüfus Müdürü Muazzez Arslan, “Görev yaptığım süre zarfında verdiğiniz destek dolayısıyla teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Arslan’ın görev yaptığı süre zarfında herkes tarafından sevilen ve takdir gören bir kişiliği olduğunu belirterek, “İlçemizde 14 yıl, devletimize ve milletimize 32 yıl hizmet eden gönlü güzel insan Körfez Nüfus Müdürümüz Muazzez Arslan hanımefendiye emeklilik hayatında esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

ERZURUMLULAR PİKNİĞİ
Başkan Baran’ın bir sonraki ziyaretçisi ise Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi oldu. Dursun, bu yıl 10’ncusu gerçekleştirilecek olan Geleneksel Erzurumlular Pikniği için Başkan Baran’a davette bulundu. Başkan Baran da davet için teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.