Başkanlar Aygün Ve Ellibeş’ten  Deniz Mahallesi’nde Temaslar

Kentsel Dönüşüm Ofisi’ne Ziyaret

Derince’ye birbirinden önemli projeler kazandıran ve gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde oluşturulan kentsel dönüşüm ofisine gidildi. Derince Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Deniz Mahallesi’nde yapacağı kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların istişare edildiği buluşmada, Başkan Aygün proje ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Muhtar Altan ile Bir Araya Geldiler

Deniz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’ne gerçekleşen ziyarete Başkanlar Aygün, Ellibeş ve Merdan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensupları da hazır bulundu. Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili yapılan incelemenin ardından ise Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Derince genelinde yapımı süren ve devam eden projelerin de değerlendirildiği ziyarette Başkan Aygün, muhtarlarla istişare halinde çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.