BBP'DE DE YENİ İL BAŞKANI OCAKTAN

BBP Genel Merkezi, il başkanı Kaya'nın talebini olumlu buldu ve kendisine teşekkür ederek istifasını kabul etti. Konu hakkında yazılı bir açıklama ile gelişmeyi kamuoyu ile paylaşan BBP eski İl Başkanı Remzi Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"ONURLA GÖREV YAPTIM"

"4 yıldır onurla, gururla ve şerefle sürdürmekte olduğum il başkanlığı görevimden affımı geçtiğimiz ay genel merkezimize sunmuş ve değerlendirmenin sonucunu bekliyordum. Bugün itibarı ile görevden af talebim genel merkezimizin takdiri ile kabul edilmiştir. Mensubu olmakla gurur duyduğum partimi, yaşama gayemiz olan inançlarımıza hizmet etmenin bir vasıtası, camiamı ise ailem olarak gördüm, görmeye devam edeceğim.

YENİ BAŞKAN ŞENGİL

Partime, genel merkezime ve davama kırgınlık ve küskünlüğüm asla yoktur ve hiç kimse olacağını düşünmemelidir. Partimizin il başkanlığına, il yönetim kurulu üyemiz aynı zamanda Alperen Ocakları İl Başkanımız, kardeşim Av. Kaan Şengil resmi olarak bugün itibari ile atanmış ve görevine başlamıştır. Özel işlerim sebebi ile il dışında olmamdan dolayı siz değerli basın mensubu kardeşlerimin de katılmasından çok memnun olacağım 8 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te il binamızda yapacağımız basın toplantısı ile devir teslim törenini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Görev değişikliğinin öncelikle kardeşim, il başkanımız Kaan Şengil'e, ilimize, partimize ve Türk İslam dünyasına hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Dün bir çalıştıysak bu günden sonra genç, dinamik ve çalışkan İl yönetimi ve ilçelerimizle beş çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz".

MHP'DEN SONRA İKİNCİ

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) ardından Büyük Birlik Partisi'nde de il ocak başkanının partide il başkanlığına getirilmesi siyasetin milliyetçi cephesinde gençlik ve yenilik düşüncesinin yayılması olarak değerlendirildi. Bilindiği gibi MHP'de de Aydın Ünlü'nün görevden alınmasının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, parti il başkanlığına atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.