BBP’de Kurtaran İstifa Etti

Bu arada partinin seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girmesi bekleniyor

Yaklaşan yerel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girmenin planlandığı Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) meclis üyesi aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Bu kapsamda Körfez Belediyesinde meclis üyeliği için aday adayı olan BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran görevinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı. Kurtaran konu hakkında partinin önemli isimleri ile bir araya geldi.

İLÇEYE ATAMA YAPILACAK

Parti genel merkezinde üst düzey isimlerle görüşen ve kararını paylaşan Kurtaran, başkente gitmeden önce ise Körfez’deki ilçe yönetimi ile bir araya geldi ve konu hakkındaki görüşleri dinledi. Parti yöneticilerinin genel olarak Kurtaran’ın adaylığını destekleyen açıklamalar yaptığı belirtildi. Ayrıca genel merkez yönetiminin Bayram Kurtaran’ın istifası ile boşalan ilçe başkanlığı görevine yeni bir ismin atanması için çalışmalara başladı.

İSTİFASINI DUYURDU

İstifası ile ilgili olarak bir açıklama yapan BBP’li Bayram Kurtaran, “Yapmış olduğumuz istişareler sonucu uzun yıllardır görev yaptığım Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanlığı görevimden Körfez Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için istifa ediyorum. Partimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

KADİR ER DE İSTİFA ETTİ

Öte yandan BBP’nin Körfez teşkilatının önemli isimlerinden olan başkan yardımcısı Kadir Er de görevinden ayrılarak meclis üyesi aday adayı oldu. Kadir Er’in resmi başvurusunu yaptığı da edinilen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.