Bekçi’den Söğüt’e Hizmet Teşekkürü

Belediye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından mahallenin merkez caddesinde yollar ışıklandırıldı. Yolların yenilenmesi sonrasında Fatih Mahallesi genelinde çok daha renkli ve güzel bir görüntü oluştu.

OSMAN BEKÇİ TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan bu çalışmaların ardından AK Parti’nin Körfez İlçe Teşkilatı yöneticilerinden olan Osman Bekçi bir teşekkür paylaşımı yaptı. Bekçi paylaşımında; “Körfez Belediye Başkanımıza Fatih Mahallesi’ne güzellikler kattığı aşikâr yollarımız asfaltlandı, kaldırımlar yenilendi. Akşemsettin Caddesi’nde yapılan ışıklandırma harika oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. AK Parti yönetiminde Fatih Mahallesi temsilcisi olarak bölge halkımız adına belediye başkanımız Şener Söğüt beye teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.