Bekiroğlu:  “Hatipoğlu’nun Partimizle Hiçbir Bağı Yoktur”

2019 yerel seçim döneminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Körfez Belediye Başkan adayı gösterilen, ancak ittifak kapsamında genel merkez tarafından adaylığı geri çekilen eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu’nun 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde İYİ Parti’den olacağı ileri sürüldü. Bu doğrultuda son il kongresinde MHP’nin il delegesi de olan Hatipoğlu’nun kongre sonrasında partiden bu adaylık sebebiyle istifa ettiği belirtildi.

“KARARLARI BİZE BAĞLAMAZ”

Konu hakkında açıklama yapan MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu da konuyla ilgili “Azmi bey; 26 Ağustos’ta ilçe delegemiz, 17 Eylül’de de il delegemizdi. Fakat şu anda partimizle hiçbir bağı yoktur. Kendisi istifa etmiştir. Hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki süreçte alacağı herhangi bir karar MHP teşkilatlarını bağlamamaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.