banner3047

​​​​​​​  Bekiroğlu’ndan Kaymakamlık Vakfı Müdürüne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, Körfez Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bekiroğlu, yeni görevinde Akar’a başarılar dileyerek, kendisinin ilçeye önemli hizmetler sunacağına inandıklarını ifade etti.

"VAKFIN ÖNEMİ BÜYÜK"

Ziyaret sırasında kurumun sosyal yardımlaşma alanında yürüttüğü çalışmaların önemi de vurgulandı. İlçe Başkanı Bekiroğlu, vakfın ihtiyaç sahiplerine sağladığı desteklerin toplumda dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirterek, “Sayın Müdürümüzün tecrübesi ve gayretiyle Körfez halkına faydalı hizmetler sunulacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.