Bekiroğlu’ndan Vefa Plaketleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe yönetiminin geçmiş dönemlerde partiye emekleri geçen isimlere yönelik teşekkür programları devam ediyor. İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin bizzat evlerinde ziyaret ettiği ve parti binasında ağırladığı MHP’lilere geçmiş dönemlerdeki emekleri dolayısıyla teşekkür plaketleri takdim edildi.

“BAŞARILARIMIZ SÜRECEK”

Programlarla ilgili konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, “Partimiz geçmiş dönemlerde sorumluluk üstlenen isimlerin omuzlarında ilçemizde ve Türkiye’de yükselmiştir. Değerli dava arkadaşlarımıza davamıza hizmetleri ve gösterdikleri yüksek sadakatlerinden dolayı teşekkür ederim. Birlikte çok daha başarılı günlere uzanacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817