Belediye İşçisi İntihar Etti

Yapılan inceleme sonrasında intihar eden şahsın Körfez Belediyesi temizlik işlerinde çalışan Celal Serçe oldu öğrenildi.

Olayın duyulması üzerine Körfez Belediyesi personeli ve yakınları bölgeye koşarken canına kıyan şahsın Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran döneminde çöpe atılan, bir vatandaşa ait 20 bin lirayı bulup teslim ettiği için ödüllendirilen işçi olduğu öğrenildi.

Celal Serçe'nin ölümü belediye personeli ve yakınları tarafından üzüntüyle karşılanırken son dönemlerde içine düştüğü maddi sıkıntılar nedeniyle bunu yapmış olabileceği tahmin ediliyor. Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde oturan 4 çocuk babası olan 40 yaşlarındaki Celal Serçe'nin dün akşam arabasıyla olay yerine geldiği ve burada intiharı gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.