BERA BEBE TÖRENLE AÇILDI

 

          Fazilet, Seçkin olma vasfı, Olgunluk anlamı taşıyan BERA ismi koyduklarını vurgulayan işletmeci Gülüfer Takı ”Sevgili Körfezlilerin bizlere gösterdiği ilgi ve güven sayesinde mağazamızı hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. B, harfi Önsezileri yüksek; E, harfi Etrafındakileri çok fazla düşünen; R, harfi Şanslı; A, harfi Algılama gücü yüksek isimde olan el-Bera’b.Azin sahabe BERA ismi Akyazı’mıza renk katacaktır” dedi.

         Gerek ürün kalitesi, gerekse fiyat politikalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürdüklerini ifade eden Gülüfer Takı, yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık vereceklerini belirtti.

       Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarla BERA BEBE   Ağadere caddesi, PTT yukarısı, arka sokakta sağlıklı, kaliteli, Bursa Pazarı, Markalı Ürünlerle müşterilerin beğenisine sunuldu. Mağazayı gezen davetliler satışa sunulan giysileri çok beğendiklerini ifade ettiler. Açılış sonrası davetlilere verilen ikramlar ve çocuklara dağıtılan çeşitli hediyelerle bayram coşkusu yaşandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.