Betaspor Ve Banas Petrol  Turu Çok Rahat Geçti

Kocaeli’nin yetiştirdiği başarılı spor insanlarından olan Metin Özkan tarafından tertiplenen ve bu sene 10’uncu kez düzenlenen Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda ikinci tur maçları önceki akşam devam etti. Turnuvada önceki akşam oynanan ilk maçta organizasyonun şampiyonluk iddialı iki takımı olan Betaspor ile Mavi Nokta Motors karşı karşıya geldi. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan zorlu karşılaşma adeta turnuvayı takip edenler tarafından “erken final” olarak nitelendirildi.

HEYECANLI MAÇ

Futbolculuk geçmişi bulunan oyunculardan kurulan her iki takım da maçta ilk dakikalardan itibaren açık bir futbol sergiledi. Mücadelede ilk golü Mavi Nokta Motors bulurken, Betaspor daha sonra oyunda dengeyi sağladı ve etkili futbolunu gollerle süsleyerek 2-1 öne geçti. Ancak ilk yarının son bölümlerinde Tolga’nın kırmızı kart görmesinin ardından eksik kalan Mavi Nokta Motors, rakibine karşılık vermekte zorlandı.

TEK TARAFLI MAÇ

İkinci devrede rakibine oranla daha diri bir oyun ortaya koymasına rağmen gol yollarında etkili olamayınca istediği sonucu alamadı. Karşılaşmada eksik rakibi önünde yorgunluk çekmeyen Betaspor, sahadan 9-2 galip ayrıldı. Günün ikinci maçında ise Banas Petrol ile Mehmet Ak Auto takımları karşılaştı. Bu maç ise adeta tek taraflı oynandı.

BÜYÜK FARK YAŞANDI

Kadrosu ile turnuvadaki iddiasını ortaya koyan Banas Petrol, Mehmet Ak Auto karşısında müsabakanın ilk dakikalarından itibaren etkili bir oyun ortaya koydu ve farka rahat koştu. İlk yarıyı 5-0 önde tamamlayan Banas Petrol, karşılaşmadan da 10-1 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

BETASPOR: 9

MAVİ NOKTA MOTORS: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Samet Yaşar Koç

BETASPOR: Ersin Mert, Batuhan Boyoğlu, Serhat Karakayalar (Kerim Yaşar), Gökhan Şahin, Özgür Tınaz, Yavuz Kibar Çiftçi, Ruhi Yiğit (Tevfik Işık)

MAVİ NOKTA MOTORS: Birtan Girgin, Muhammed Mumcu, İbrahim Selim Öz, Ömer Çalık, Oğuzhan Türkmen, Emre Palaz (Oğuzhan Öz), Tolga Altınkaya

GOLLER: Oğuzhan Türkmen, Emre Palaz (Mavi Nokta Motors), Gökhan Şahin (4), Batuhan Boyoğlu, Özgür Tınaz (4) (Betaspor)

KIRMIZI KART: Tolga Altınkaya (Mavi Nokta Motors)

MEHMET AK AUTO: 1

BANAS PETROL: 10

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Samet Yaşar Koç

MEHMET AK AUTO: Nimet Kaya, Hikmet Çalban, Özgür Kayacan, Yusuf Taşçı (Volkan Sugur), Ahmet Bozkurt (Erhan Güzel), M. Emin Çalban, Saki Ak (Murat Ak)

BANAS PETROL: Harun Karakol, Ufuk Yükselmiş, Cenk Karton, İdris Malo (Ziya Arap), Levent Gülay, Ümit Karabulut (Gökhan Sayaroğlu), Uğur Sayaroğlu

GOLLER: Levent Gülay (3), Cenk Karton (6), Ziya Arap (Banas Petrol), M. Emin Çalban (Mehmet Ak Auto)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.