DOYASIYA EĞLENDİLER
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO işbirliği ile gerçekleştirilen “Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller “ projesiyle hem huzurevi sakinleri, hem öğrenciler birlikte keyifli zaman geçirdiler. Körfez Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Trabzon yöresine ait gösterisiyle salonda bulunan misafirleri büyüledi. Programda ayrıca, farklı bölümlerde okuyan öğrenciler şiir, tiyatro, şarkı alanlarında da performanslarını sergiledi.
YAŞLILAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI
“Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller “ programında, Kocaeli ve Tavşancıl huzurevi sakinleri öğrenci olup, cübbe giydiler. Mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılarla, öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
BAŞKAN BARAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Programda misafirlere hitap eden Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO öğretim görevlisi Ayfer Özmen; “ Başımızın tacı olan yaşlılarımızla bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Körfez Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz “Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller “ etkinliğine katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Ama burada teşekkürün en büyüğü kıymetli Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran ve değerli eşi Bilge Baran hanımefendiyedir. Her zaman yanımızda olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve eşi Bilge Baran’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz “ dedi.
HEDİYELER BİLGE BARAN’DAN
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, “Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller “ projesi ile bir araya geldiği huzurevi sakinlerine diplomalarını ve Körfez Belediyesi adına çeşitli hediyeleri takdim etti.
Daha sonra ise, KOÜ Öğretim Görevlisi Ayfer Özmen ve Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız plaket takdiminde bulundu.