Birim Müdürü Cinsel Saldırı Suçundan Tutuklandı, Belediye Açıklama Yaptı

Kartepe’de hap içerek intihar girişiminde bulunan N.Ç. isimli kadın yakınları tarafından  Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İntihar girişiminde bulunan N.Ç., Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü S.Ç. tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Cinsel saldırı iddiası sonrasında evli ve 3 çocuk babası S.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. S.Ç.’nin ifadesinde N.Ç. ile gönül ilişkisi olduğunu öne sürerek, cinsel saldırı iddiasını kabul etmedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AÇIĞA ALINDI

Cinsel saldırı sonrasında tutuklanan Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü S.Ç. ile ilgili belediyeden de açıklama geldi. Kartepe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “08.06.2022 tarihi itibariyle basında yer alan ve belediyemizin de adının geçtiği adli vakaya ilişkin kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur. Söz konusu olay ile ilgili hukuki süreç emniyet güçlerimiz ve adli makamlarca titizlikle yürütülmektedir. Dosya tarafımızdan da yakından takip edilmekle birlikte, konunun vahameti sebebiyle bahse konu kişi ile ilgili olarak kurumumuzca idari soruşturma başlatılmış ve açığa alınmıştır. Söz konusu olay adli bir vaka olup, olayla ilgili kurumsal illiyet bağı bulunmamaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.