Boru Patlaklarına Son  Verilecek


İSU yetkilileri su patlaklarıyla sürekli olarak mücadele edildiğini ama çok eski olan asbestli boruların artık basınçlara dayanamayacak kadar eskidiği, bu nedenle de arızaların yaşandığı belirtiliyor.

Patlaklara son verilmesi için Mimar Sinan Mahallesi Denizciler ve Menderes Caddesi’nde yaklaşık 650 metrelik bölümde yeni su hattı döşeme çalışması yapılacak.

Mevcut hatta paralel olarak yapılacak bu çalışma sonrasında abone bağlantıları da tamamlanarak yaşanan su patlaklarına son verilecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin onaylaması halinde çalışmalara bu ay içinde başlanacak ve kısa zamanda tamamlanacak.

Kirazlıyalı’da da benzeri sıkıntılar var

Krfez’de su patlakları yaşanan bir mahallede Kirazlıyalı Mahallesi oldu. Yan yol kenarında yaşanan patlağa İSU görevlileri müdahale ederken uzun süre su verilemedi. Çalışmaların akşam saatlerinde de devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.