Böyle Turnuva da  Böyle Maç da Yok


Genel koordinatörlüğünü Mitat Atalay’ın üstlendiği turnuvanın 14. gün mücadelesinde Eti Group ile Maximum Özel Güvenlik takımları karşı karşıya geldi.

İLK YARIDA FARK ATTILAR

Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve kentimizin başarılı hakemlerinden Ömer Karaman’ın yönettiği maça iki takım da birbirlerini tartarak başladı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında rakibi önünde etkisini hissettirmeye başlayan Eti Group, art arda bulduğu gollerle mücadelenin ilk yarısını 5-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısı ise son derece çekişmeli geçti. Devrenin hemen başında ilk golünü bulan Maximum Özel Güvenlik, ardından rakibinin golüne engel olamasa da sonrasında Sercan Şaşmaz’ın sayıları ile farkı azalttı. Karşılaşma Maximum Özel Güvenlik firmasının son anlara kadar süren çabasına rağmen 7-5 Eti Group takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.