Bu Gurur Körfezli Muhtarların!

Yerel yönetim birimlerinin büyük destek verdiği Körfez Muhtarlar Derneği, yeni lokallerinin açılışını dün gerçekleştirdi.Yeniyalı Mahallesi’ndeki dernek merkezinin açılışına ilçe protokolü de ilgi gösterdi.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Açılış merasimine katılanlar arasında; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Ramazan Tuna, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda muhtar yer aldı. Muhtarlar, artık bir merkezlerinin olmasının büyük gururunu yaşadı.

ÖZTÜRK’TEN UZUN TEŞEKKÜR

Açılış töreninde konuşan ve katılan herkese teşekkür eden Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, “Muhtarlar günümüz dolayısıyla gün boyu programlarda bizi yalnız bırakmayan ve özel günümüzü tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın beye, daire başkanımız Numan Balaban bey ve çalışma arkadaşlarına, Körfez Kaymakamımız Uğur Kalkar beye, Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt beye, kaymakamlık ve belediye birim müdürlerimize ve personellerine bizzat Muhtarlar Derneğimize gelerek arayarak mesaj atarak günümüzü kutlayan siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yöneticilerine, STK temsilcilerimize, Körfez İlçe Jandarma Karakol Komutanımız Mutlu Çinçik beye ve tüm gönül dostlarımıza Körfez Muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından dernek merkezinin açılışı yapıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.