Bu onur tüm Derincelilerin
 

Bu onur tüm

Derincelilerin


''Yaşanabilir ve Estetik Şehirler'' başlıklı AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Derince Belediyesi’nin iki projesi de ödüle layık görüldü. Böylelikle Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar görevde bulunduğu 4 yıllık sürece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen üç ödül sığdırmayı başardı


Derin Nefes ve Sanat Atölyesi

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca bu yıl dördüncüsü yapılan Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu, Ankara Rixos Otel'de gerçekleştirildi. Bu yıl ''Yaşanabilir Şehirler ve Estetik'' başlığı altında düzenlenen proje yarışmasına iki proje ile katılan Derince Belediyesi, her iki başvurusuyla da ödüle layık görüldü. “Derin Nefes” ve “Sanat Atölyesi” projeleriyle, yarışmaya katılan Derince Belediyesi, her iki projesiyle de jüri özel ödülü almaya hak kazandı.


Dört yıllık süreçte üç ödül

Toplam 286 projenin başvurduğu ''Yaşanabilir ve Estetik Şehirler'' konulu yarışmada iki ödül birden kazanan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, dört yıllık görev süresi boyunca Başbakanlık tarafından belirlenen üçüncü ödülünü almayı başardı. Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden “Hoş geldin Bebek” projesi ile ödülünü alan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, bu kez “Derin Nefes” ve “Sanat Atölyesi” projeleriyle iki ödülün daha sahibi oldu.


Başbakan Erdoğan tebrik etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra birçok bakan ve belediye başkanının da iştirak ettiği etkinlikte ödülünü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun elinden alan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, ödül töreninden sonra duygu ve düşüncelerini ifade ederek bu onurun tüm Derincelilere ait olduğunu söyledi. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan beraberinde bakanlarla birlikte Derince Belediyesi’nin ödüllü projelerinin yer aldığı standı gezerek, başarılı çalışmalarından dolayı Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı tebrik etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.