Bulut: Çocuklarımız için çalışıyoruz
 Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği programa katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Çocuklarımız ve vatanımız için çalışmaya devam ediyoruz. Daima da bu hedef doğrultusunda millet olarak gerekli mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi

 

Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği, Tanyıldız Düğün Salonu’nda bir etkinlik tertip etti. Öğrencilerin ve öğrenci velilerinin katıldığı programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Güney, ve ilçe yöneticileri konuk oldu. Organizasyonda davetlilere hitap eden Başkan Bulut, “Burada göstermiş olduğunuz birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ediyorum. Halkımızın mutlu olması bizleri de sevindiriyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ülke olarak daha da iyi noktalara geleceğiz. Ülkemizin ilerlemesi ve gelişmesi halkımıza olumlu olarak yansıyacak. Çocuklarımız ve vatanımız için çalışmaya devam ediyoruz. Daima da bu hedef doğrultusunda millet olarak gerekli mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. Konuşmasının ardından öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Bulut, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.