Bulut; “Derince’nin altyapısını yenileyeceğiz”
  

Serhat Diyarı’na konuk oldu

Çınarlı Mahallesi Nato Caddesi No:84 adresinde hizmet veren Serhat Diyarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, burada önemli mesajlar verdi. Dernek başkanı Ertekin Akbulak’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilk olarak ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları aktardı. Birbiri ardına hayata geçirdikleri vizyon projelerle Derince’yi bir çekim merkezi haline getirdiklerini ifade eden Başkan Bulut, bunun yanında halkı yakından ilgilendiren altyapı çalışmaları ile ilgili de önemli bilgiler aktardı.

 

İSU ile ortak planlama

İSU ile birlikte yaptıkları planlama doğrultusunda Derince’nin bu yıl itibariyle altyapı yatırımlarının merkez üssü haline geleceğini söyleyen Başkan Bulut, “İlçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İSU ile yaptığımız ortak planlama neticesinde Mayıs ayı itibariyle altyapıyı değiştirmeye başlayacağız. 2019 yılı sonuna kadar sürecek 20 milyon TL tutarındaki bu yatırımlarla ilçemizde toplam 236 bin 690 metre içme suyu hattı ile 173 bin 995 metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yenilenecek. Tüm bu hizmetlerin yapılması esnasında vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz” dedi.

 

% 15 ile hükümet kuruluyordu

Daha güçlü bir Derince, daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan referandumunun önemine işaret eden Başkan Bulut, “Biz hizmetlerimizi merkezi hükümetten aldığımız destekle projelendirip sizlere sunuyoruz. Devletimiz zengin olursa, belediyelerimiz de zengin olur. Devlet iyi durumda olmazsa yapacağımız projeler havada kalır. Yavrularımızın geleceği için düşünmeli ve karar vermeliyiz. Sizler koalisyon dönemlerini çok iyi biliyorsunuz. Eskiden yüzde 15 oy alan bir parti birinci parti çıkabiliyorsa koalisyonlarla birlikte hükümeti kurma şansı elde ediyordu. Fakat yeni sistemle sizlerin seçmiş olduğu cumhurbaşkanı yüzde 50’nin üstünde oy alarak hükümeti kuracak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.