BÜTÇE MESAİLERİ BAŞLADI

Çalışkan kişiliğiyle bilinen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, 26. Dönem 1. Yasama yılında Plan ve Bütçe Komisyon toplantılarında yoğun çalışma temposuna geçirmişti. Çakır, 2. Yasama yılının başlamasıyla beraber 2017 yılı bütçe görüşmelerine başladı.

 

HER GÜN DAHA FAZLA ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ,

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Ülkemizin ekonomik hedefleri doğrultusunda üzerimize düşen ne varsa eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi mevcudiyeti korumak her zaman olduğundan daha fazla çalışma gerektirir. Bizlerde bulunduğu coğrafyada lider konuma gelen Ülkemizin refah seviyesini daha yükseklere çıkarmak yarınlarımıza yaşanabilir güçlü bir ülke bırakmak için dün sarf ettiğimiz gayretin üzerinde bir gayret göstermek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bu bilinçle içerisinde bulunduğumuz komisyonda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elbette ki burada bulunduğumuz dönemlerde seçim bölgemizden ve seçmenlerimizden uzak kalmamaya da dikkat ediyoruz. Ankara’daki çalışmalarımız dışında kalan her günümüzü seçim bölgesinde seçmenlerimizle geçirmeye gayret ediyoruz. Meclisin tatilde olduğu Eylül ayında tüm ilçelerimizde programlar ve ziyaretler gerçekleştirdik. Her fırsatta bizleri buraya layık gören halkımızla iç içe olup derdine çare, sesi olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.