Büyükakın ve Söğüt  60+ Vatandaşlar İle Buluştu

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana önemli hizmetleri ilçesine kazandıran, hem merkezi hükümetle ve hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile sağladığı üst düzey uyum ile hayati değerdeki birçok projenin yapılmasını sağlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeniden Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin belediye başkan adayı olarak ilan edilmişti.

ÖRNEK GÖSTERİLEN ÇALIŞMALAR

Her yaş grubundan Körfezli için önemli hizmetlerin kazanımını sağlayan, sosyal belediyecilik örneklerinin en verimlilerini ilçe halkı ile paylaşan Başkan Söğüt, 31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı gezileri sırasında ise vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşıyor. Yeri geldiğinde küçük çocuklarla oyunlar oynayan, yeri geldiğinde ise yaşlı vatandaşlarımızdan ilgisini hiç esirgemeyen Söğüt, bu samimi ve içten davranışları ile de örnek gösteriliyor.

BÜYÜKAKIN’LA BİRLİKTE ZİYARET

Körfez Belediyesi’nin en özel çalışmalarından biri olan 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nün önceki gün çok önemli konukları vardı. Kulübün her imkanından yararlanan ve yaşlılıklarında zaman geçirerek sosyal bir birliktelik oluşturan 60 yaş üstü vatandaşlarımız, kulüplerini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ofislerinde ağırladı. Buluşma sırasında bu hafta içinde doğum günleri olan kulüp üyeleri için hazırlanan pasta protokolün katılımı ile kesildi.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

60+ Aktif Yaşlanma Kulübü ziyareti ile ilgili konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla Aktif Yaşlanma Kulübümüzün kıymetli üyeleriyle, başımızın tacı büyüklerimizle bir araya geldik. Çınarlarımızın huzur ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

5 BİN TL DESTEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise “60+ Aktif Yaşlanma Merkezi'nde kıymetli büyüklerimizle buluştuk. Bu hafta yeni yaşına giren büyüklerimizin doğum günlerini kutladık. Seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz müjdeleri paylaştık. Yeni dönemde dar gelirli büyüklerimizin daha rahat ve huzurlu bir hayat geçirmelerini sağlamak için 5 bin TL’ye kadar nakit destek sağlayarak, sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağımızın sözünü verdik. Gecemizi gündüzümüze katarak, bütün şehir sakinlerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak, tam zamanında ve en ileri formda bu ihtiyaçları karşılayacak işleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.