BÜYÜKŞEHİR DÜNYA ÇOCUKLARINI BARIŞTA BULUŞTURDU

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl onuncusunu düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali dünyanın en fazla ihtiyaç duyduğu barış olgusunda çocukları bir araya getirdi. Türk çocuklarının yanı sıra misafir ettiği dünya çocuklarına yıllarca unutulmayacak bir bayram sevinci yaşatan Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Festivali’nden tüm dünyaya barış mesajları yayıldı.

 

EN GÜZEL İKİ KELİME BARIŞ VE ÇOCUK

Uluslararası Fuar Merkezi’nde 23 Nisan bayramını kutlayan çocuklar dil, din ve ırk gözetmeksizin barış paydasında buluştu. Fuar alanı içindeki Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret eden Rus, Kırgız, Arnavut, Türk, Türkmen ve Kırgız çocuklar burada geri dönüşümün geleneksel yöntemlerini kullanarak kendi kağıtlarını yaptı. Yaptıkları kağıtları ellerine alan çocukların ortak kararı ise herkesi duygulandırdı. Çocuklar, yaptıkları kâğıtların üzerlerine kendi dillerinde barış kelimesini yazdı.

 

BARIŞ DOLU BİR DÜNYA

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerini hayatları boyunca anacaklarını söyleyen çocuklar, barış ve dostluk dolu bir dünyada hep birlikte yaşamak istediklerini tekrarladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.