Cahit Sürüm ve İYİ Partililer  Büyük Destanı Kutladı

Bu özel gün dolayısıyla gerçekleşen resmi törenlere İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı da katıldı.

Saha çalışmalarındaki etkili siyaseti ve vatandaşlarla olan yakın duruşu ile dikkat çeken, toplumun her kesimine dokunmaya özen gösteren İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün öncülük ettiği partililer Körfez Kaymakamlığı tarafından tertiplenen programda hazır bulundu.

ŞEHİTLERİ ANDILAR

İlçe yönetim kurulu üyeleri, başkan danışmanları ve gençlik kollarımız ile büyük destanın 106. yılı dolayısıyla gerçekleşen etkinlik sonrasında konuşan İlçe Başkanı Cahit Sürüm, “Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin anısına düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında Körfez Şehitliğini ziyaret ettik. Aziz şehitlerimizi dua, minnet ve saygıyla andık.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu topraklara canını, kanını veren tüm askerlerimizin ruhu şad olsun. 18 Mart Çanakkale destanımız kutlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.