Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun

Bu mesleği icra etmekte olan gazeteci arkadaşlarımız da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır. Halkı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.

Ülkemizde tüm baskı ve sindirme politikalarına rağmen kalemiyle bağımsızlığımızın ve onurumuzun devamı için halkımıza objektif haberleriyle ışık tutan, başta Kocaelili yerel basın emekçilerimiz olmak üzere tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim. Umuyorum ki ilerleyen eden yıllarda, bu anlamlı günün kıymeti daha iyi anlaşılacaktır.

Şanbaz Yıldız

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.