Çanakkale’yi ziyaret Ettiler

Çanakkale gezisine 45 kişilik gurup halinde katılan dernek ve birlik yönetimi ile üyeler, aileleriyle duygusal geziyi tamamladılar. Gezi sırasında milli duyguların arttığı Çanakkale Şehitliği ve savaş anılarının dolun olduğu alanları ziyaret eden gurup, bu etkinlik için dernek yönetimine ve ulaşım imkanı sağlayan Körfez Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Geziye katılan guruba, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Körfez Temsilcisi Tazebey  Yaşin, Azerbaycan Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu, Dernek Başkan Yardımcısı ve Dünya Karapapak Türkleri Birliği İstişare Konsey Üyesi Eren Kazgan önderlik yaptılar.

Geziden duygu dolu anılarla ayrılan gurup, bir ulusun küllerinden doğuşu, dünyaya kafa tutuşu, Şanlı Türk Bayrağı’nın yeniden doğuşunun yaşandığı, nice şehitleri bağrında yaşatan toprakları ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817