Caner Göçmez koalisyonu kurdurdu
 Körfez İlçe’nin sevilen simalarından ve sosyal projeleri ile sürekli gündemde olan ismi Eczacı Caner Göçmez, yine değişik bir etkinliğe imza attı. Körfez’de ki siyasi parti ilçe başkanlarını bir araya toplayan Caner Göçmez, bowling sahasında koalisyonu kurdurdu ve tartışmasız, tamamen oyun mücadelesi içinde geçen buluşmayı gerçekleştirdi.

Amaç bir arada olmak

Projeyle ilgili açıklama yapan Caner Göçmez, sürekli birbirleriyle tartışıyor gibi gözüken siyasi partilerin, üst yönetimlerinin yanı sıra tabanda bir arada olunabileceğini göstermeyi amaçladığını belirterek, ‘’İnsanlar, yetişkin de olsa çocuklar gibi evrensel bir dil olan oyun olunca bir araya gelip, sohbet ederek, mutluluk içinde yarışabiliyorlar. Benim buradaki amacım belki de ilk olan bu buluşma ile siyasileri bir araya getirerek, oyun havası içinde buluşmayı sağlamaktı. Körfez’de ki ilçe başkanları bu çağrımıza olumlu yanıt verdiler ve gerçekten sohbet, oyun ve tatlı rekabet dolu bir etkinlik gerçekleşti’’ dedi.

Davete yanıt

Caner Göçmez tarafından düzenlenen etkinliğe, AKP İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, BBP İlçe Başkanı Mustafa Arha, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Devrim Zencir, Eczacı Caner Göçmez katıldılar. Birlikte yenilen yemek ve sohbetin ardından, siyasiler sahaya çıktı ve bowling topuyla yarıştılar. Oyunu Caner Göçmez kazandı ve finalde ödül için çeşitli seçenekler belirlendi. Bu seçenekler, her partiden bir çocuğa burs verilmesi, ya da toplanacak gençlerle Dağ 2 filmine gidilmesi olarak yer aldı. Bu arada, buluşmaların devamlı olmasına karar verildi ve çekilen kura ile sıraya etkinlik düzenlemesi sıraya konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.