Çarşı Şarküteri Açıldı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan Körfez Kent Çarşı merkezinde açılan iş yerinin, kurdela kesimine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan Yardımcısı Ömer Efe, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, STK başkanları ve yöneticileri ile Karslı hemşeri gurupları katıldılar.

Kalabalık katılımın olduğu açılışta konuklara Kars kaşarı ikram eden Taner Sarıçayır, Körfez halkına doğal olarak imal edilmiş kahvaltılık ve yemeklik gıda malzemelerini temin etmek için yola çıktıklarını söyledi. Sarıçayır, açılışa katılan ve kendilerini destekleyen protokol ve konuklara teşekkür ettiğini, söyledi.

Başkan Şener Söğüt konuşmasında yöresel ve doğal gıda malzemelerinin sunulduğu bu iş yerini açan Taner Sarıçayır’ı cesareti ve girişimi nedeniyle kutladığını söyledi. Yapılan dualardan sonra kurdela kesimi gerçekleşti ve protokol iş yerini dolaşarak ürünleri incelediler.  Başkan Söğüt’te bir büyük kalıp kaşar alarak katkıda bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.