ÇAYIROVA'DA KORKUNÇ KAZA..!

Alınan bilgi ve iddialara göre, eve gitmek üzere yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Raif Demirel (5), kaldırıma bir iki adım kala hızla gelen 16 plakalı bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı.

Kaza sonrasında otomobil sürücüsü hızla olay yerinden kaçarken, küçük çocuk olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen kurtarılamayan küçük çocuk hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında kaçan sürücünün yakalandığı ve 17 yaşında olduğu iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden Raif Demirel, Park Bahçeler Müdürlüğü Daire Başkanı Kenan Turan’ın yeğeni ve Muhammed Demirel’in iki çocuğundan en küçüğüydü. Raif Demirel’in cenazesi otopsi sonrasında ailesine teslim edilirken, bugün Çayırova’da toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.