ÇENESUYU TURNUVASI’NDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Büyük Heyecana Sahne Oldu

20 takımın iştirakiyle başlayan ve ilçe genelinde yeni bir heyecana sahne olan Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları büyük çekişmeye sahne oldu. Derince Belediyesi’nin Derince Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte düzenlediği turnuvada oynanan yarı final müsabakalarını AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, dernek üyeleri ile sporseverler ilgiyle takip etti.

Gümüşhaneliler ve Erzurumlular Finalde

Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde oynanan yarı finalin ilk müsabakasında Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği ile Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 berabere biten müsabakada kazanan taraf penaltı atışlarının ardından 9-8‘lik skorla Gümüşhaneliler oldu. Günün ikinci yarı final mücadelesinde ise Kocaeli Erzurumlular Derneği ile Kocaeli Çankırılılar Derneği karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 6-0’lık galibiyete ulaşan Kocaeli Erzurumlular Derneği bu sonucun ardından finalde Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği’nin rakibi oldu.

ÇANKIRILILAR: Kocaeli Çankırılılar Derneği, 20 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada yarı final maçı oynayarak, önemli bir başarıya imza attı.

ENSTANTANE 1-2: 20 takımın iştirakiyle başlayan Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları büyük heyecana sahne oldu.

ERZURUMLULAR-ÇANKIRILILAR: Günün ikinci yarı final mücadelesinde Kocaeli Erzurumlular Derneği ile Kocaeli Çankırılılar Derneği karşı karşıya geldi.

ERZURUMLULAR 1-2: Kocaeli Erzurumlular Derneği rakibini 6-0’lık skorla mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

GÜMÜŞHANELİLER: Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği normal süresi 3-3’lük eşitlikle neticelenen müsabakayı penaltılarla kazanarak, finale yükseldi.

İZLEDİLER: Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde oynanan müsabakaları AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar da takip etti.

SARIKAMIŞLILAR-GÜMÜŞHANELİLER: Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği ile Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği takımları müsabaka öncesi bir arada görülüyor.

SARIKAMIŞLILAR: Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği normal süresi 3-3’lük eşitlikle tamamlanan karşılaşmayı penaltılar sonucu 9-8 kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.