Cesar, Türk İle Buluştu

Aradan geçen uzun yılların ardından yeniden Körfez ilçede görevlendirilen Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, KSMMMO Körfez Temsilcisi Türk’ün misafiri oldu.

TÜRK BAŞARILAR DİLEDİ

Osman Türk’ü çalışma ofisinde ziyaret eden ve muhasebecilerle ilgili konuların ele alındığı buluşma sırasında konuşan KSMMMO Temsilcisi Türk, “Abdullah Bey’in aradan geçen zamanın ardından yeniden bizimle birlikte olmasını çok değerli buluyorum. Bu vesile ile kendisine yeniden başarılar diliyor, görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ”

Körfez ilçe genelinde iade-i ziyaretlerini sürdüren Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar ise, “Hem Osman Bey ve hem de onun şahsında tüm muhasebeciler ile mali müşavir dostlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Kendileri çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Uyumlu bir çalışma içinde olacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.