Chp Bayan Meclis Üyeleri Van’daki Panele Katıldı

Körfez Belediyesi’nin iki meclis üyesi bayanın CHP’yi temsilen katıldığı panel, Kocaeli ve Körfez İlçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin önderliği, Kocaeli Üniversitesi, Körfez Belediyesi, Körfez Kent Konseyi, Van Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Gevaş Belediyesi, Körfez Ticaret Odası, Van Ticaret Odası ile Lezzet Dostları Derneği, Lezzet Yazarları Derneği, Van Pastacılar ve Aşçılar Derneği, Yaşam Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi ortaklığında, Van ili Edremit İlçesi’nde 25, 26, Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

“Kocaeli’nden Van’a Uzanan Lezzet Köprüsü” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenecek olan “Kadın ve Girişimcilik Paneli” ve “Yöresel Yemek Yarışması-Şöleni” katılım oranı ve amacı ile büyük bir etkinlik olarak değerlendiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.